Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Tei

Tei
Tei

The site is on a hill with commanding views of the ocean just below.
The client's request was for a space taking advantage of this location that would allow him to spendquiet time pursuing his hobbies after retirement.
Moreover,the reading deck,which connects to a library where over 10,000 books and CDs can be stored,was outfitted with novable wooden slat doors to create a semi-outdoor space where the surroundings can be experienced up close.
After the completion of construction,the owner is making the most of the rich environment not only for reading,but also enjoying drinks while watching the sun set into the Pacific Ocean.

VISIT WEBSITE
Profile

kiriko design office

Go to profile