Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

20 Light Box

20 Light Box
20 Light Box

It was a renovation of a 30-year old apartment located in Taipei City. Due to the limitation of 66 square meters and the lack of light in the site, the idea is to re-open the light from the front and back balcony, while the previously obstructed view and room were then liberated to an open, spacious and much better illuminated public area. The overall interior texture is presented in low-color-tone and original materials, responding to the pure and tranquil nature of the residential space.

Profile

MUHO Design Studio

Go to profile