Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Shopping Mall WEZ, Prix Versailles 2019 – Europe 2019 Special Prize for an Interior

Shopping Mall WEZ, Prix Versailles 2019 – Europe 2019 Special Prize for an Interior
Shopping Mall WEZ, Prix Versailles 2019 – Europe 2019 Special Prize for an Interior

WEZ comes with a novel look and an improved functional organisation. The room layout has been rearranged in such a way that it ensures the optimal use of space and an extended rentable area. The dominant feature in the interior is a large atrium with circular roof lights which enables easy viewing of the stores and an efficient circulation. Round light funnels in the ceiling run along the entire atrium and bring daylight down to the ground. Lighting units also relate to the circle. Depending on the season and time of the day, one can easily change the atmosphere of the space playing with natural and artificial light.

© Markus Kaiser

VISIT WEBSITE
Profile

BEHF Architects

Go to profile