Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

HQ Dow Benelux

HQ Dow Benelux
HQ Dow Benelux

GROUP A designed the exterior, interior and layout of the site of the new headquarters for Dow Benelux, the Terneuzen Diamond Center at the debouchment of the Westerscheldetunnel. Knowledge sharing and cooperation where the important spear points of the MVP. Dow therefore has the ambition to realize the “Innovation & Meeting Center” in the new office building in order to stimulate collaboration in the chemical sector.

VISIT WEBSITE
Profile