Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

SIHORU

SIHORU
SIHORU

SIHORU(meaning the beautiful time kept in their mind) is a private house located in Jeju island’s oceanfront small village. We didn't want this space to ruin the village's atmosphere and wanted this space to be settled naturally.
Thus, We designed understated shape. Also, we expressed natural elements such as light, water, stone and shadow in detailed sensitivity by using their colors and properties. It makes natural elements, inside and outside and space and human communicate so this space has the dynamic flow in its simplicity.
Above all, we hope the time in SIHORU to be memories that kept in clients' mind deeply without being forgotten.

VISIT WEBSITE
Profile

100A associates

Go to profile