Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Residence L

Residence L

The shoe cabinet is integrated into the main entrance wall to widen the vision from the public area. A horizontally-orientated black-iron cupboard can be used both as a storage and a shoe seat. The flooring material of the entrance is deliberately made different, distinguishing itself from the living room and creating a fallout area. Integration of the scale and material of the space removes the boundary of the public space; hence allowing each region to be interlinked with one another. The slot lighting on the ceiling guides light beams to every part of the space.

Profile

W&Li Design

Go to profile