Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for
an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for
a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE
(free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

CHANGE BY CHANGE / Exhibition design

CHANGE BY CHANGE
CHANGE BY CHANGE

The design of NTUST’s exhibition hall aims at creating a feeling of unrealness about the future in order to demonstrate the real link between the design works and people. The elastic fabric is used to shape an organic and soft form. And, the huge curved pillar of light is used to shorten the distance between the viewers and their feeling of uncertainty and unrealness about the future. NTUST’s exhibition hall is an alive and changing hall.
The future environmental changes might be negative but we could make our life ‘changeable’ through design. Not only will it be changed for the better, it will also better meet our era.

University

National Taiwan University of Science and Technology

National Taiwan University of Science and Technology
Taipei, Taiwan

Design

National Taiwan University of Science and Technology

National Taiwan University of Science and Technology
Taipei, Taiwan

Keng-Min Liao ya-ting Chuang