Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE (free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

No Boundary City / Public spaces and buildings

No Boundary City
No Boundary City

Our proposal is that existing apartment fence mix and max as cubic system. As landscape part rises up on the fence which just made a role of buffer zone in the apartment development, inhabitants can amuse in the cubic park and use below-sided parking lot in the apartment development and outside street parking lot. In this project proposes that as not only the expansion of space for inhabitants but also the acceptance of illegal parking, the width of street and space is broaden the space though perpendicularity and horizontality mix and max.

Design

The University of Tokyo

The University of Tokyo
Tokyo, Japan

Design

D.a.A.h. & Partners

D.a.A.h. & Partners
Seoul, South Korea