Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE (free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Bowl House / Bowl

Bowl House
Bowl House

The design of gaps is to prevent inclined slide of chopsticks as they are put on the bowl.
The gaps are to locate chopsticks and spoon when they are not be used.
The design improves the sanitary problem in case that chopsticks and spoon are put on the table.

University

Chaoyang University of Technology

Chaoyang University of Technology
Taichung City, Taiwan

Design

Chaoyang University of Technology

Chaoyang University of Technology
Taichung City, Taiwan