Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

The Wind Cube / The tiered parking lot & park

The Wind Cube
The Wind Cube

The tiered parking lot, park and interactive architecture project for foreign travelers, tour bus drivers and citizens in downtown tourist spots, especially Jongno in Seoul, Korea.

There are increasing tons of tour buses in Jongno, the meaning of saturated parking lots was lost. Buses wander around the roads, fume out exhaust gas and park in the narrow driveways.
These also make citizens uncomfortable. The project was designed tour orientation places for foreign travelers, tiered parking lots for bus drivers and parks for citizens.

University

Hongik University

Hongik University
Seoul, South Korea

Design

student

student
Seoul, South Korea