Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for
an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for
a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE
(free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Lin,wen-kai / waiting space

University

ChaoYang University of Technology

ChaoYang University of Technology
Dali City, Taichung County, Taiwan

there is two pavilon in square.so we want to lay up another object.in order to series connection there three object.the space we connected ,is not only just a way,but also provide seat and and sunshading board.so people can stay here to take a rest or to take shelter from rain.

Design

ChaoYang University of Technology

ChaoYang University of Technology
Dali City, Taichung County, Taiwan