Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for
an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for
a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE
(free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

JOM@Marina Bay / Clubhouse for the public

Designed to suit the future developments and help promote sustainable design along Marina Bay,this Police Officer Club was revamp & designed for both the Singapore Police Force and public to help build a better “police-community” partnership & thus,creating a more positive image for the Singapore Police Force.To achieve this,facilities and spaces like gym,safety workshop,food court,exhibition area,police post,ski rental were specially designed to create opportunties for the police and public to meet and interact.Natural lighting and good ventilation were also introduced to help improve one\'s health.The building\'s structure were all conserved.

University

Temasek Design School

Temasek Design School
Singapore, Singapore

Design

,

,


Alan Lau Te Hong