Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Wang Chun Wah / Residential

Wang Chun Wah
Wang Chun Wah

Discipline: China

Discipline: China

Leave behind the hustle, bustle lifestyle in Taipei and move to the nearby neighborhood - Tao-Yuan seems become an optional trend for most people.
This project is one of above case which located in a 7 floor building; less urbane feel but instead, a better quality of living environment has been substituted.

After convinced the owner to ripping off the original compartments and make a whole new concept of “borders = no borders”; blurred the compartments by using a see through material-glasses. A spacious field of vision and an abundance of light shading from day to night, create a peaceful and relaxing atmosphere for the residents.

Client / Manufacturer

WCH Interior Design

WCH Interior Design
aipei, Taiwan

Design

WCH Interior Design

WCH Interior Design
aipei, Taiwan