Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

MA House / reducing ocean acidification building

MA House
MA House

MA House pump sea water into the microalgae reaction tank at the bottom of the building, so that the microalgae absorb sunlight through a large area of glass for photosynthesis, under the microalgae tank body Connected to the filter tank, the microalgae seawater is preliminarily filtered, and the seawater is separated from the microalgae by centrifuges on both sides and then discharged.

University

Taipei University of Education

Taipei University of Education
NTUE
Taipei City, Taiwan

Hsu Hui-Ying,
Taipei University of Education

Shih-Hsuan Chiu,
Taipei University of Education

Xiang-Yun Chen,
Taipei University of Education