Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Com-Zone / Public space, Covid-19, Sustainability

Com-Zone
Com-Zone

* During the Pandemic, people are lack of social connection. Dining was a usual event for people to socialize. However, people need to follow Covid guidelines and avoid dining together.
* Com-Zone is an innovative business concept, combining UVC sanitizer and an app to create a Covid-free renting space for users to dine-in and maintain the social connection.
* Com-Zone can be placed in public places for people to rent and also corporate with restaurant businesses. The UVC sanitizers at the pavilion’s dome will sanitize the area after users leave. The UVC light is also a warning signal to prevent people from entering it.

University

SAIC

SAIC
Chicago, United States

Jia-Sheng Chen,
School of the Art Institute of Chicago