Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Singapore Learning Center / Learning Center

Singapore Learning Center
Singapore Learning Center

Discipline: Interior Architecture

Discipline: Interior Architecture

Philips Design created the reception hub, lecture theatre and Chill-out Zone of the Philips Singapore Learning Center. The space was designed for users who are being trained in the highly technical and medically complex content. It also can be used by any other Philips groups. To lighten the demanding training experience, an area was created with an open layout of flowing spaces and dynamic ambient lighting, articulated with the use of light materials and dynamic forms. Light is used to change the form and feeling of the environment, guide behaviour, stimulate moods and influence the way people interact with one another and with the space.

Client / Manufacturer

Philips

Royal Philips Electronics
Eindhoven, Netherlands

Go to profile
Design

Philips

Philips Design
Eindhoven, Netherlands

Go to profile