Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Healing in the city / Healing center

Healing in the city
Healing in the city

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

Healing in the city
Healing in the city
Healing in the city
Healing in the city
Healing in the city

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

The first healing center in Gangnam used an abandoned space under the COEX parking ramp. Unlike most outdoor urban spaces filled with cafes, theaters, and bookstores the aim here was to create a place where people can simply mingle, chat and relax. The designers first had to solve the problem of ventilation, humidity, and temperature in a disadvantageous environment. The entrance creates a space as if walking along a footpath. In the green hall, you can hear the sound of water flowing. And you can see stars in the night sky in the field.

  • DATE OF LAUNCH 2020

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • TARGET REGIONS Specific country/region: South Korea

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

Gangnam Healing Center

Gangnam Healing Center
Seoul, South Korea

Design

ATOP Architects&Design Lab

ATOP Architects&Design Lab
Seoul, South Korea

Junghan Kim