Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Nature which helps me not routinized in the city / Branding building in Gangnam, Seoul, Korea

Nature which helps me not routinized in the city
Nature which helps me not routinized in the city

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

Nature which helps me not routinized in the city
Nature which helps me not routinized in the city
Nature which helps me not routinized in the city
Nature which helps me not routinized in the city
Nature which helps me not routinized in the city

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

This is a new type of flagship store created by a Korean telecommunication company called LG U+. Focusing on communication with customers, not product selling, we brought a ‘nature’ design concept with an ‘open innovation’ operation method. Thus, that is why the store name, The Gap between Daily Life and Non-daily Life, is different from the company name. Overall, we designed the brand, space planning, and personnel from the perspective of landscape design to enable our customers to interact more deeply. In this way, it became a nature-like showroom, which changes and grows over time, that breaks the concept of fixed retail space design.

  • DATE OF LAUNCH 2020

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

LG Uplus

LG Uplus
Seoul, South Korea

Go to profile
Design

HS Ad

HS Ad
Seoul, South Korea

Go to profile
Design

LG Uplus

LG Uplus
Seoul, South Korea

Go to profile