Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Harmony. Mindfulness / residential space

Harmony. Mindfulness
Harmony. Mindfulness

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

Harmony. Mindfulness
Harmony. Mindfulness
Harmony. Mindfulness
Harmony. Mindfulness
Harmony. Mindfulness

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

This case is presented in a natural and casual mix and matching style, with a variety of styles and tones, to meet the needs of different life, to taste the current spiritual feelings.
In terms of design techniques, in order to allow the guest restaurant to be independent and to be connected in series, the TV is used in the form of a wall-mounted rotating column, which can be rotated due to current needs, minus unnecessary space waste. The restaurant kitchen area uses carbonized veneer, so that the original plant effect of the water plant tank is consistent with the visual sense of the space.

  • DATE OF LAUNCH 2020

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

Private

Private
Taoyuan City, Taiwan

Design

An.Design

An.Design
Hsinchu County, Taiwan

CHEN PING-YANG, KUO YI-FEN