Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Green | Restful / Residence

Green | Restful
Green | Restful

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

Green | Restful
Green | Restful
Green | Restful
Green | Restful
Green | Restful

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

This work is a living space renovated from an old house. I added new stairs and put them in the right furniture. Instead of adding the square, I actually decreased the original footprint. The idea is to give the space back to nature. I was trying to maximize the usage of the least processed materials. Through the design and the choice of local materials, I try to reduce carbon emission and consider how ecological elements, time, and the overall environment into our project to reach a healthy living with zero formaldehyde.

  • DATE OF LAUNCH 2018

  • DEVELOPMENT TIME 13 - 24 months

  • TARGET REGIONS Asia, Australia / Oceania, Europe

  • TARGET GROUPS Consumer / User, Trade / Industry, Other target groups: Residence, House

Client / Manufacturer

CLEARSPACE DESIGN & RESERACH

Clearspace Design & Research
Chung Yuan Christian University
Taoyuan City, Taiwan

Go to profile
Design

CLEARSPACE DESIGN & RESERACH

Clearspace Design & Research
Chung Yuan Christian University
Taoyuan City, Taiwan

Go to profile