Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

OSOL / Art Pavilion for Public

OSOL
OSOL

Discipline: Architecture

Qualified
for the Final Jury

OSOL
OSOL
OSOL
OSOL
OSOL

Discipline: Architecture

Qualified
for the Final Jury

OSOL is a permanent art pavilion that was installed on the west coast of South Korea. Over 1,000 pine trees have been standing along with the tidal beach for more than 100 years. The beautiful scenery was unveiled for the public after the military wire fences from the cold era with North Korea were torn down recently.

Inspired by the light reflection on the sea, OSOL, the pine forest-like structure with anodized aluminum, reflects the surrounding colors of the environment and allows visitors to experience the new perspective and harmony of nature and man-made, encouraging them to have a more grateful relationship between nature and humans.

  • DATE OF LAUNCH 2020

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

Hwaseong City

Hwaseong City
Hwaseong City, South Korea

Client / Manufacturer

GyeongGi Cultural Foundation

GyeongGi Cultural Foundation
Suwon-si, South Korea

Design

SOAP Design Studio

SOAP Design Studio
Seoul, South Korea

Soonyup Kwon Eungyung Shin Dongsun Chang Rahui Kwon

Go to profile