Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Reborn in Design / Residential Interior

Reborn in Design
Reborn in Design

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

Reborn in Design
Reborn in Design
Reborn in Design
Reborn in Design
Reborn in Design

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

The old longitudinal building with shaded tin roof in the forecourt caused bad lighting. Poor circulation and hoarding a large, consider design improves the environment and changes the client's hoarding habit. Removing the iron roof brings in plenty light and using natural air circulation to adjust temperature and save energy. Based on linearity and geometry, planned by ergonomic design and living functions with eco-friendly paint and formaldehyde-free building materials make people feel comfortable in the space as well reaches sustainability. The renovation changes former hoarding habits and affects neighbors to improve, making life better.

  • DATE OF LAUNCH 2020

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

ONE Research Design

ONE Research Design
Taipei City, Taiwan

Go to profile
Design

ONE Research Design

ONE Research Design
Taipei City, Taiwan

Zong-Ying Chen, Sunny Chao

Go to profile