Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Guiyang Vanke • Guanhu Sales Center / Sales Center

Guiyang Vanke • Guanhu Sales Center
Guiyang Vanke • Guanhu Sales Center

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

Guiyang Vanke • Guanhu Sales Center
Guiyang Vanke • Guanhu Sales Center
Guiyang Vanke • Guanhu Sales Center
Guiyang Vanke • Guanhu Sales Center
Guiyang Vanke • Guanhu Sales Center

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

This project is about exploring the boundary between the near and the far, and finding the balance between nature and the bustling city.
Marbles with grains and wooden art installations were brought in to alleviate the empty feeling of the expansive space. Items in the space are connected with nature and art.
The wooden art installation at the corner shows a primitive and free tension, while the curved black partition beside it draws on the form of densely-growing bamboo. In addition, the artwork suspended from the ceiling looks like floating clouds.

  • DATE OF LAUNCH 2020

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

ONE-CU Interior Design Lab

ONE-CU Interior Design Lab
Shenzhen, China

Go to profile
Design

ONE-CU Interior Design Lab

ONE-CU Interior Design Lab
Shenzhen, China

Go to profile