Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Cloister of Green Light / Reception center

Cloister of Green Light
Cloister of Green Light

Discipline: Architecture

Cloister of Green Light
Cloister of Green Light
Cloister of Green Light
Cloister of Green Light
Cloister of Green Light

Discipline: Architecture

When “green” and “light” meet, their expressions are interwoven. At this sales center, visitors can quietly experience the environment with their own senses instead of through text or speech. At the outset of the process, the designers sought to keep the numerous trees at the site and minimize the impact on the surroundings. Therefore, they thought of breaking the large building mass, instead replacing it with scattered individual units. These are arranged randomly like satellites around the original trees, connected by the winding cloister and encircling the old tree at the center of the site.

  • DATE OF LAUNCH 2019

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

NEWLAND DEVELOPERS GROUP

NEWLAND DEVELOPERS GROUP
Taipei, Taiwan

Design

CYS.ASDO

CYS.ASDO
Taipei, Taiwan

Go to profile