Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

LIAO RESIDENCE / Residential interior

LIAO RESIDENCE
LIAO RESIDENCE

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

LIAO RESIDENCE
LIAO RESIDENCE
LIAO RESIDENCE
LIAO RESIDENCE
LIAO RESIDENCE

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

As an aged residence, the new appearance of the space is energetic and expanded through renovation. Because the space is full of family memories, high-quality materials, and has the benefit of square layout and moderate lighting, the designers adopted a subtractive design thinking. In order to retain the spaciousness in the residence with large square meters, the team replaced the wall with iron frames and glass, presenting a consistent vision. In terms of emotion and practicality, the design takes into account many details from the lives of the clients.

  • DATE OF LAUNCH 2020

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

OD Studio

OD Studio
Taipei City, Taiwan

Design

OD Studio

OD Studio
Taipei City, Taiwan

Chiu Hung Cheung, Chun Jen Huang, Liang Ting Lin, Chun Yu Wang