Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Shared reading corner / public facility

Shared reading corner
Shared reading corner

Due to the lack of sufficient power supply in poor mountainous areas, they need to gather around the campfire to read.Bad reading posture and poor lighting conditions will seriously affect children's vision and bone development.
The shared reading corner provides lighting through solar power supply, and at the same time, the height can be adjusted by sliding to adapt to the height of each child, ensuring that each child can enjoy reading.
Three children can read together, and they can still share to each other while reading.

University

Jiangnan University

Jiangnan University
Wuxi, China

xujing bian,
School of Design of Jiangnan University