Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Papyrus Gwanggyo / Retail interior

Papyrus Gwanggyo

Discipline: Interior Architecture

Papyrus Gwanggyo
Papyrus Gwanggyo
Papyrus Gwanggyo
Papyrus Gwanggyo
Papyrus Gwanggyo
Papyrus Gwanggyo

Discipline: Interior Architecture

Glasses are not just about vision but also about style. Archi@mosphere understand that the consumer experience of purchasing new glasses involves style consulting, not just selection. Therefore, the Gwanggyo Papyrus retail shop has been designed and proposed in a completely new spatial format. It was inspired by Korean traditional stonework at Suwon castle, a World Heritage Site. In order to create an open and light atmosphere, all functions of display, optometry, assembly, and storage are implemented without walls and doors.

  • DATE OF LAUNCH 2020

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • TARGET REGIONS Specific country/region: Korea (Republic of)

  • TARGET GROUPS Consumer / User, Other target groups: Anyone involved in design industry (students, clinents, or any kind)

Client / Manufacturer

Papyrus

PAPYRUS+
Seoul, South Korea

Go to profile
Design

Archi@Mosphere

Archi@Mosphere
Seoul, South Korea

Go to profile