Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

End Scenery / Residential apartment

End Scenery
End Scenery

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

End Scenery
End Scenery
End Scenery
End Scenery
End Scenery

Discipline: Interior Architecture

Qualified
for the Final Jury

In this project, a combination of large windows, the balcony with a bar, and a very long wood-grain lounge that links the living room and the kitchen brings in the amazing riverside scenery. Meanwhile, the light tones in the living room with a TV wall made of imitation marble boards give an artistic finish, and the kitchen in dark tones with a combination of a tilted walnut ceiling, a gradient mosaic tiled wall, and a kitchen island made of Silestone and titanium plating provides a layered finish.

  • DATE OF LAUNCH 2020

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

ANGLE Design Studio

ANGLE Design Studio
Taipei City, Taiwan

Design

ANGLE Design Studio

ANGLE Design Studio
Taipei City, Taiwan