Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Bit-Sol-Maru / Residential house

Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru

Discipline: Architecture

Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru
Bit-Sol-Maru

Discipline: Architecture

To escape from trends and express identity amid standardized houses, a square mass was chosen for this single-family house. In a square-shaped plan, the side facing north does not receive good natural lighting. To solve this problem, the architects created penetrative external space. The sloped roof became a device that brings natural light into the house through the courtyard. The hybrid construction of steel and wood structure satisfied both the morphological and environmental needs of the house.

  • DATE OF LAUNCH 2018

  • DEVELOPMENT TIME 13 - 24 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

RLDA

RLDA
Seoul, South Korea

Go to profile
Design

RLDA

RLDA
Seoul, South Korea

Go to profile