Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Revolve / Residential interior

Revolve
Revolve

Discipline: Interior Architecture

Revolve
Revolve
Revolve
Revolve
Revolve

Discipline: Interior Architecture

This design project was inspired by family playgrounds. The space is designed to create a circulating flow, reducing the pressure of a rectangular layout. The two-way circular design fully utilizes all living spaces and increases both natural light and air flows, while improving family connections by making the layout even more flexible. Each living space is independent yet open for adjustments as the family's needs change.

  • DATE OF LAUNCH 2018

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

The Jiang Family

The Jiang Family
Taipei City, Taiwan

Design

DOT DOT Studio

Dot Dot Studio
New Taipei City, Taiwan

Hsu Min Chin (Design Director), Chou Hsiao Chieh (Design Manager)

Go to profile