Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

House 4x4x4 / Residential building

House 4x4x4
House 4x4x4

Discipline: Architecture

Qualified
for the Final Jury

House 4x4x4
House 4x4x4
House 4x4x4
House 4x4x4

Discipline: Architecture

Qualified
for the Final Jury

The architects converted an old house in a long-established urban community into a 3-story building that is highly functional, energy-efficient, and full of sunlight and fun. The entire space is divided into 4 connected sections based on their functions. Its accurate structure and layout enable a family of four to share public areas such as the courtyard, living room, dining room, and kitchen. Through a play of light and shadow, its unique pure white exterior adopts the appearance of a lightbox. Hence, this house stands like a lighthouse that watches over the community.

  • DATE OF LAUNCH 2019

  • DEVELOPMENT TIME 13 - 24 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

Private Client

Private Client
Changhua City, Taiwan

Design

Harmonize Design

Harmonize Design
Taipei City, Taiwan

Ching-Huang Ju