Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Colorwave / Public space design

Colorwave
Colorwave

On the one hand, from the perspective of kindergarten, there are enough space for children to play. On the other hand, the old people also need enough space to wait. According to the current situation, the elderly waiting for children often occupies too much public space, and at the same time it is inconvenient for them to know the children’s activities inside. The wall of the kindergarten is a barrier separating the children from the parents. The re-design of the wall can realize the composite utilization of the space both inside and outside the kindergarten.

University

BUPT

BUPT
Beijing, China

Xinli Wei,
Beijing University of Posts and Telecommunications

Rui Xi,
Beijing University of Posts and Telecommunications

Qiu Jin,
Carnegie Mellon University

Xiao Yang,
Beijing University of Posts and Telecommunications