Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Poet Studio / office

Poet Studio
Poet Studio

Discipline: Interior Architecture

Discipline: Interior Architecture

“Compliance” is the concept of this space, which is initially qualitative and improvisation. The original building has an unalterable structure, retaining the original building's external wall as the main wall of the space, abandoning the rules and regulations, and seeking the true space state in the mutual response. We tried to give up the consistent closing of the process and seek the rough surface of the construction material during the construction process.

  • DATE OF LAUNCH 2019

  • DEVELOPMENT TIME Other duration

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

ShiShu design

ShiShu design
Shishi City,Quanzhou City,Fujian, China

Go to profile
Design

ShiShu design

ShiShu design
Shishi City,Quanzhou City,Fujian, China

Zhiyong Bai

Go to profile