Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

AX-Sharing / Office interior

AX-Sharing
AX-Sharing

Discipline: Interior Architecture

Discipline: Interior Architecture

This design needed to break routine and tradition and change the original closed office space into an open shared space. Benefits to the user include a space that uses natural ventilation instead of an air conditioner. An opening was made in the north and south walls to promote natural airflow. The lighting also relies on natural light from the outdoors. The result is a public space transformed into a relaxing office environment.

  • DATE OF LAUNCH 2018

  • DEVELOPMENT TIME 13 - 24 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

Aoxuan Headquarter

Aoxuan Headquarter
Foshan, China

Design

Masanori Design

Masanori Design
Foshan, China

Go to profile