Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Nexen univerCITY ''The infinity wall'' / Public installation

Nexen univerCITY ''The infinity wall''
Nexen univerCITY ''The infinity wall''

Discipline: Interior Architecture

Nexen univerCITY ''The infinity wall''
Nexen univerCITY ''The infinity wall''
Nexen univerCITY ''The infinity wall''

Discipline: Interior Architecture

d’strict was tasked with a redesign of Nexen UniverCity’s lobby space into a public media space that would have a powerful impact. Their solution, dubbed “The Infinity Wall” and located in Nexen’s R&D Center in Seoul, the installation communicates with audiences by telling the story of Nexen Tire’s core value and management philosophy through narrative and shared feelings. The 30-meter-wide and 7-meter-tall LED screen displays images that attest to the infinite potential of Nexen Tires and creates a highly emotionally charged atmosphere that sets an exciting tone inside the building.

  • DATE OF LAUNCH 2019

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User, Public Sector / Government, Other target groups: Property Owner

Client / Manufacturer

NEXEN TIRE

NEXEN TIRE CO., LTD
SEOUL, South Korea

Go to profile
Design

d'strict holdings, INC.

d'strict holdings, Inc.
Seoul, South Korea

Choi Yoojin, Park Sanghwa, Oh Jihoon, Lee Donjun, Han Yejun, Kang Dowoo, Park Sicheol, Park Haeyoung, Jeong Jinhwan, Lee Siwoo

Go to profile