Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Connection / Apartment interior

Connection
Connection

Discipline: Interior Architecture

Discipline: Interior Architecture

The owners wanted an interior that was visually soft and warm, spacious and also safe for children. To meet this agenda, the designers avoided any bright colors and sharp angles to create open, roomy public rooms. The spatial layout has been designed for the use of all family members. The open layout corresponds to the owners' lifestyle but also feels cozy and welcoming. The white tile and wood veneers add to the gentle, pleasant atmosphere.

  • DATE OF LAUNCH 2018

  • DEVELOPMENT TIME Other duration

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

Shih

Shih
Kaohsiung City, Taiwan

Design

T.M. Design Studio

T.M. Design Studio
Taichung City, Taiwan

Cheng-Hsuan Huang

Go to profile