Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

In Forum / Interior design

In Forum
In Forum

Discipline: Interior Architecture

Discipline: Interior Architecture

This case involved the rear corner of a research building. The problem was how to get people to approach this newly rearranged, previously unused space. To this end, we decided to extend this space by connecting it with the exterior corner in front of the building. In so doing, we not only added a conspicuous exterior entrance, but also extended the boundary of this formerly disused space. Furthermore, we created a CI image for this renewed space and were able to make the passageway more interesting and unique. This renewed space not only serves as a forum for seminars or press conferences, but can also serve as a place for rest or relaxation.

Client / Manufacturer

Development Center for Biotechnology

Development Center for Biotechnology
Xizhi, Taiwan

Design

JM Interior Architecture Design Inc.

JM Interior Architecture Design Inc.
Taipei, Taiwan

Che-Hung Lu