Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Reactivate Zone / Office interior

Reactivate Zone
Reactivate Zone

Discipline: Interior Architecture

Discipline: Interior Architecture

This is the redesign of a 40-year-old building into a modern office. The owner especially wanted to retain the original essence of the building. The resulting design does away with any superfluous decoration and makes use of materials and the existing spatial layout. In order to make the space of 118.8 square meters more effective, the designers demolished the interior walls of the building and used transparent material and a plane layout to maximize the space. Environmentally friendly and non-toxic materials were used in response to a growing concern about climate protection.

  • DATE OF LAUNCH 2018

  • DEVELOPMENT TIME Other duration

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

KuanJu International co., LTD

KuanJu International co., LTD
Taichung City, Taiwan

Go to profile
Design

KuanJu International co., LTD

KuanJu International co., LTD
Taichung City, Taiwan

Go to profile