Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

GGL House / Residencial Architecture

GGL House

Discipline: Architecture

GGL House

Discipline: Architecture

Located in São Paulo, the GGL residence was built on a long and narrow plot of land, allowing for maximization of space in an urban context. The layout is comprised of a basement, a ground floor, an upper floor and a solarium on the roof. The design aims to be new and unexpected all while respecting the architectural style of neighboring dwellings. The proposed concept reinterprets the traditional home: the gable roof is integrated with insulating vertical slats, creating a box-like silhouette highlighting both open and closed spaces, and enclosing the upper floor and solarium.

  • DATE OF LAUNCH 2018

  • DEVELOPMENT TIME 13 - 24 months

  • TARGET REGIONS South America

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

GGL House

GGL House
São Paulo, Brazil

Design

Studio AG Arquitetura

Studio AG Arquitetura
São Paulo, Brazil

Go to profile