Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Livingreen / Restaurant interior

Livingreen
Livingreen

Discipline: Interior Architecture

Livingreen

Discipline: Interior Architecture

The building located at 76 Chaozhou Street in Taipei City, completed in 1963, is a former police station and dormitory. By 1990, the building had been standing idle for 20 years. The design project used original materials and elements to create a new use as a restaurant. The designers retained all the original window placements, increasing the window area on the east side to add more natural lighting. The exterior wall was painted with Pantone 5463, a vintage color that gives the old building a new role in the community. The original building was formerly off-limits to residents but is now a new landmark in this developing part of the city.

  • DATE OF LAUNCH 2019

  • DEVELOPMENT TIME Other duration

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User, Trade / Industry

Client / Manufacturer

Livingreen Group Inc.

Livingreen Group Inc.
Taipei City, Taiwan

Design

2byWu&Chen

2byWu&Chen
Taipei, Taiwan

Sebastian Wu, Jesse Chen

Go to profile
Design

CMYK Studio

CMYK Studio
Taipei, Taiwan

Clam Ko