Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Filter Life / Interior design

Filter Life
Filter Life

Discipline: Interior Architecture

Filter Life
Filter Life
Filter Life
Filter Life
Filter Life

Discipline: Interior Architecture

The Taiwanese studio Waterfrom Design have transformed the internal space of a 30-year-old factory building based on the leitmotif of water, fittingly for a manufacturer of water dispensers. Layers are used to separate spaces based on the concept of water filtration. Light materials such as barcode glass and mesh are used for partitioning, and vertical and horizontal routes pass through and overlap, metaphorically mimicking the water treatment process. The middle of the space is a laboratory built with glass, showing the dynamic process through a circular route surrounded by lamps.

  • DATE OF LAUNCH 2018

  • DEVELOPMENT TIME 25 - 36 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User, Trade / Industry

Client / Manufacturer

Forest Spring Enterprise

Forest Spring Enterprise
Chiayi, Taiwan

Design

Waterfrom Design

Waterfrom Design
Taipei City, Taiwan

Go to profile