Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Scene behind the Scene / Residential interior design

Scene behind the Scene
Scene behind the Scene

Discipline: Interior Architecture

Discipline: Interior Architecture

This compact townhouse is situated in central Capital Taiwan. In order to create a space in which light and air flow smoothly while maintaining the distinct functions of each area, a soft division between rooms was required. The division guides the flow of light and points to a route for guests to follow through the space. In front of and behind the virtual walls, myriad scenes of daily life play out. Whimsical angles and white walls enable people to enjoy the light while maintaining a modicum of privacy.

  • DATE OF LAUNCH 2018

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

Alwaysis Creative Inc.

Alwaysis Creative Inc.
Taipei, Taiwan

Go to profile
Design

Alwaysis Creative Inc.

Alwaysis Creative Inc.
Taipei, Taiwan

Go to profile