Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

station NEO / Coworking space

station NEO
station NEO

Discipline: Interior Architecture

Discipline: Interior Architecture

station NEO is a leading co-working office space incubating deep tech startups in South Korea. In order to increase the frequency of direct and indirect contact among members, a courtyard was located on all three floors, including the rooftop, to ensure two or more shared meeting spaces for each individual offices. The structurally exposed design and the provision of large windows gave tenants a choice of space closeness and openness. This was designed to increase the cognitive area and allow natural light to enter all spaces.

  • DATE OF LAUNCH 2018

  • DEVELOPMENT TIME Other duration: 7 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

station NEO

station NEO
Seoul, South Korea

Design

Archi@Mosphere

Archi@Mosphere
Seoul, South Korea

Go to profile