Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

10° home, changes more than 10° / Residential interior design

10° home, changes more than 10°
10° home, changes more than 10°

Discipline: Interior Architecture

Discipline: Interior Architecture

The project is located in the urban center of Shanghai, where land is very limited. TOWO design created several "function boxes" to integrate daily functions, and placed them inside the 40-square-meter space. In this way, the apartment changed from a space consists of regular room to a flowing space consisting of continuous space outside one box. By rotating the boxes by 10 degrees, spatial limitations were solved perfectly and the space was enlarged dramatically.

  • DATE OF LAUNCH 2018

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • TARGET REGIONS Asia

  • TARGET GROUPS Consumer / User

Client / Manufacturer

Personal

Personal
Shanghai, China

Design

TOWO design

TOWO design
Shanghai, China

Designer: He Mu, Zang Qian