Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

AJU welfare foundation / Interior design

AJU welfare foundation

Discipline: Architecture

AJU welfare foundation

Discipline: Architecture

Because of the small site area (just 89 square meters) of this after-school shelter for underprivileged children, the designers had to make the most efficient possible use of the space. All of the spaces where the walls meet, including corridors and stairwells, are designed to allow children to freely read books and play games. Also, the gaps caused by the level differences are used for bookshelves. This unconventional space is designed as a sanctuary and playground in one.

  • TARGET GROUPS Specific sub-group: Underprivileged children

  • TARGET REGIONS Asia, Specific country/region: korea

  • DEVELOPMENT TIME up to 12 months

  • DATE OF LAUNCH 2017

Client / Manufacturer

AJU WELFARE FOUNDATION

AJU WELFARE FOUNDATION
Seoul, South Korea

Go to profile
Design

ITM Yoo Ehwa architects

itm architect
Seoul, South Korea

Ehwa Yoo

Go to profile