Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Wait Until It Dries / Exhibition

Wait Until It Dries
Wait Until It Dries

Discipline: Interior Architecture

Discipline: Interior Architecture

Following the theme of a traditional Chinese family, this exhibition was installed in a traditional Taiwan courtyard. The exhibition, by Taiwanese artist Chou Shih Hsiung, is titled ”Endless Corridor". The reflective surfaces create a sense of endlessness within the enclosed space. Several paintings in the room, including Father, Mother, Good Boy, Bad Boy, and Family Portrait, are echoed and duplicated time and again by the mirrors on the Endless Corridor. The temperature of the exhibition lighting cools from the center to the sides of the space; the warm colors in the middle give the installation an appearance similar to a shiny city, yet the cold temperature light emphasized the black "oil painting" defines the overall texture, color tone and outlines of the exhibition.

  • TARGET GROUPS Other target groups: art & design related

  • TARGET REGIONS Asia

  • DEVELOPMENT TIME 13 - 24 months: 3-6 monthes

  • DATE OF LAUNCH 2016

Client / Manufacturer

TAIPEI FINE ARTS MUSEUM

TAIPEI FINE ARTS MUSEUM
Taipei, Taiwan

Design

CHOU SHIH HSIUNG ART STUDIO

CHOU SHIH HSIUNG ART STUDIO
Taipei, Taiwan

Chou Shih Hsiung, Chen Pin Hui, Chen Wei Ling, Huang Ai Lun, Wang Chuan Yun, Wang Tian Hung