Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE (free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

P+ / Commercial interior design

P+
P+

Discipline: Interior Architecture

P+
P+
P+
P+
P+

Discipline: Interior Architecture

This store was designed for PAPYRUS, the leading eyewear company of Korea. For the new P+ concept store, they developed a concept called 'p+ swag' designed to communicate with and appeal to millennials. The core concept is 'fun minimalism'; 'fun' being an intriguing experience for the customer, and 'minimalism' being an exposition of only the essence of eyewear. The two overlapping ring tables exclusively focus on eyewear and the consultation experience. This arouses curiosity for those passing by. In addition, the assembly process of the eyewear is visible, providing an interesting and fun experience to the customers.

  • TARGET GROUPS Consumer / User

  • TARGET REGIONS Asia

  • DEVELOPMENT TIME other period: 1-2 MONTHS

  • DATE OF LAUNCH 2017

Client / Manufacturer

Papyrus

PAPYRUS+
Seoul, South Korea

Go to profile
Design

Archi@Mosphere

Archi@Mosphere
Seoul, South Korea

Go to profile