Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE (free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Yang's House / Interior design

Yang's House
Yang's House

Discipline: Interior Architecture

Discipline: Interior Architecture

The designers solved the poor lightning and ventilation problems that beset this home by inserting patio and glass compartments in the small and closed space. The original narrow pattern was ameliorated by a partition concept, with a partial slide door connecting to a “natural” zone, thus blurring the definition of indoor and outdoor. In Taiwan, a patio is a typical buffer space, often used to resolve problems in an original structure.

  • TARGET GROUPS Consumer / User

  • TARGET REGIONS Asia

  • DEVELOPMENT TIME 13 - 24 months

  • DATE OF LAUNCH 2017

Client / Manufacturer

REDESIGN Interior Design

REDESIGN Interior Design
Taichung City, Taiwan

Design

REDESIGN Interior Design

REDESIGN Interior Design
Taichung City, Taiwan

Jia Rung Wu