Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for
an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for
a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE
(free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Contradi[stin]ction / Donor Centre (Project)

Contradi[stin]ction
Contradi[stin]ction

CONTRADI[STIN]CTION | SCENARIO 2050
Mill House has two projects that overlap within the building. One is celebrating the glory of an existing building and the other completely ignoring and wrapping it. This division creates an atmosphere for an exchange between the two sides. On the clinic side, recipient is willing to pay high price to replace his receased kidney while on the medieval side a living donor has two kidneys so can survive with just one. Sides gradually reveal one to another to blend two parts together.
Wheather it is wrong or right, it is a design. And it is a new society where not everything goes the way we like.

University

Middlesex University, London

Middlesex University, London
London, United Kingdom

Gabia Gulbinaite,
Middlesex University, London