Unsupported browser

You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Sign up for
an Award

Participate with your entry in one of our professional or student awards.

Sign up for an award

Sign up for
a Profile

Create your own profile and publish it in the iF WORLD DESIGN GUIDE.

Sign up for a profile

Learn more:

iF SOCIAL IMPACT PRIZE
(free of charge)

Present your project for free and win your share of EUR 50,000 in prize money.

Publish your project

Elle style hair studio / Hair salon interiors

Elle style hair studio
Elle style hair studio

The corridor like space articulates within the continuity between the floor and the main wall that bends to compress the space towards the back of the shop. This movement generates ancillary spaces such as the reception’s closets, the private storage room and the wet station, which occupies a discreet space of the shop. The three cutting stations are pulled out from the curved wall that cuts itself and opens generating voluptuous surfaces which close and orient the mirrors so that they are not visible from the entrance. This defines intimate spaces, that convey a sense of warmth and security.

University

University of applied arts Vienna

University of applied arts Vienna
Vienna, Austria

Michele Daneluzzo,
University of applied arts